Fantasy Premier League

Fantasy Premier League tips Norge 23/24

Fantasy Premier League tips Norge

Er du usikker på hvilke spillere du bør ha på laget ditt i årets FPL-sesong? Les videre for årets Fantasy Premier League-tips 23/24.

Se et av landets største utvalg av fotballdrakter hos Unisport.no.

I Norge er det over 200.000 årlige påmeldte spillere i Fantasy Premier League. Om du sliter med å sette sammen et lag kan du følge tipsene over hvilke spillere som kan være «must have» i årets sesong.

Fantasy Premier League-tips

Sesongens beste kupp

Keeper

Alphonse Areola (West Ham): £4.0m

Til £4.0m får du ikke mye på keeperfronten. Det er ingen garanterte startere blant rangeringene, men Areola er en førsteklasses keeper med potensial til å bli førstelagskeeper. Hvis Lukasz Fabianski mister formen, kan Areola bli førstevalg.

Aaron Ramsdale (Arsenal): £5.0m

Ramsdale endte 23 poeng bak den beste keeperen i 22/23 og har et sterkere rustet forsvar foran seg denne sesongen.

Forsvar

Jordan Beyer (Burnley): £4.0m

Å satse alt på en £4.0m forsvarsspiller er en FPL-rite, og å finne en førstelagsstarter i denne prisklassen er en fantastisk måte å sikre seg i det minste noen poeng fra benken. Midtstopper Beyer spilte 30 kamper på lån for Burnley i fjor før han signerte for £13m. Han er en starter.

Sven Botman (Newcastle): £4.5m

Newcastles defensive rekord i 2022/23 var eksemplarisk. Det gjenstår å se om de kan fortsette der de slapp, men signeringen av Sandro Tonali burde logisk sett styrke deres defensive soliditet. Botman er det beste valget blant forsvarsspillerne i denne prisklassen.

Midtbane

Julio Enciso (Brighton): £5.5m

Enciso scoret fire mål og hadde tre målgivende pasninger på bare syv starter (794 minutter) i 2022/23. Mangelen på Alexis Mac Allister i Brightons angrepsrekke åpner for større muligheter for at Enciso får en fast plass. Til denne prisen kan han ende opp som et av sesongens beste kjøp.

James Maddison (Tottenham): £7.5m

Maddisons fem sesonger i Premier League har vært svært stabile, med fire sesonger med poengsum mellom 125 og 137, og et utslag på 181 i 2021/22. Han har vært et lyspunkt i et svakt Leicester-angrep, men hos Spurs vil han være en viktig kreatør. Frispark, hjørnespark, leverandør av mål til Harry Kane kan låte fristende.

Angrep

Evan Ferguson (Brighton): £6.0m

Du kommer til å ha Ferguson på FPL-laget ditt før eller senere, det er bare et spørsmål om når. Han blir en stadig bedre ressurs for Brighton, med seks mål og to målgivende pasninger på bare 942 minutter forrige sesong. Hvis han klarer å holde konkurransen fra Joao Pedro unna og starter fast, vil han høste store resultater i 23/24-sesongen.

Folarin Balogun (Arsenal): £4.5m

Balogun har blitt linket til en overraskende overgang til Chelsea, West Ham og Crystal Palace, og til den prisen vil han definitivt få flere starter. Han herjet i Ligue 1 med 21 mål forrige sesong og kan bli det ultimate kupp-kjøpet i 2023/24 hvis han blir solgt til en annen Premier Leauge-klubb.

Sesongens «must-have»

Erling Haaland (Man City): £14m

Årets desidert dyreste spiller, men også den mest valgte. Erling Haaland er vanskelig å komme utenom til tross for den høye prisen etter det han leverte forrige sesong.

Bukayo Saka (Arsenal): £8.5m

Straffetaker og den mest målfarlige spilleren hos Arsenal. Med et eierskap på rundt 50% av alle spillere, kan også Bukayo Saka anses som en «must have».

Registrer laget ditt her.

Delinger: