Emner for å diskutere det norske fotballandslaget.
Brukeravatar
Tenkte det kunne være en interessant diskusjon om hvilke spillere som kan få sitt gjennombrudd for A-landslaget i løpet av 2022.

Har noen forslag her:
Emil Ceide
Leo Østigård
Leo Hjelde


Noen med andre innspill?
Brukeravatar
spennende forslag. Ceide vil avhenge av hvor fort han tar nivået i Serie A, men Sassuolo er et kult steg. Hjelde må isåfall få mer fast rolle i laget, men hatt en lynstart, så håper han får enda mer tillit. Østigård tror jeg vil skje i løpet av året 👍
berserk liker dette innlegget
Brukeravatar
Enig i resonnementet ditt. Italia har tatt ut hele 4 spillere fra Sassuolo i troppen siste året. Så dersom Ceide hadde fått tillit, er det meget spennende landslagsnyheter.
Brukeravatar
Når vil det isåfall få sin debut da? Snakker vi om de 2 privatlandskampene i mars på Ullevaal Stadion mot hhv Slovakia og Armenia eller er det Nations League kampene i juni(Serbia, SverigeX2 og Slovenia) man venter på?
Brukeravatar
Korgutt skrev: 17 jan 2022 22:49 Når vil det isåfall få sin debut da? Snakker vi om de 2 privatlandskampene i mars på Ullevaal Stadion mot hhv Slovakia og Armenia eller er det Nations League kampene i juni(Serbia, SverigeX2 og Slovenia) man venter på?
Tenker det går litt for det samme, men anser sjansen som relativt god for at noen vil få sin debut i begge samlingene.
Brukeravatar
Kristoffer Askildsen har begynt å spille mer for Sampdoria, tror kanskje ikke på debut, men kanskje i en tropp?
Brukeravatar
Kanskje om det løsner for Emil Bohinen i Cska.
Brukeravatar
Sentral midtbane er vel Norges minste problem for øyeblikket. Om noen får sin debut er det vel på høyrekant eller midtstopperplass tenker jeg.
Brukeravatar
Om Bohinen tar vare på muligheten i Salernitana kan kanskje han bli tatt ut i en tropp, innebærer kanskje at der er noen forfall. (Vet at det ikke er offisielt han har byttet klubb enda)
Brukeravatar
Ceide.
Brukeravatar
Hjelde hadde vært kult. Aldri for tidlig å dyrke midtstoppere heller
Brukeravatar
Ceide ble nummer 7 nordmann med spilletid i Serie A denne sesongen. Bohinen på benk for Salernitana og blir trolig nr 8 i kveld 👍
Brukeravatar
Østigård definitivt. Håper allerede til mars.