Rom for å diskutere fotball for alle ligaer og land i verden.
Brukeravatar
I playoffen til fotball-vm har det oppstått en intrikat sak. Sverige og Polen har gått klart ut og sagt at de ikke er interessert i å spille playoff mot Russland pga krigen mot Ukraina. Tsjekkia som det siste laget i denne pathen har ikke sagt noe offisielt enda. Kampene her skulle vært Russland vs Polen og Sverige vs Tsjekkia. Hvor vinner av Russland vs Polen skulle hatt hjemmekamp i finalen om en plass til VM.
Hva tror dere FIFA vil gjøre her? Kaste ut Russland og erstatte de med en annen nasjon? La Russland vinne på walkover og muligens oppleve at resten av Europa boikotte fotball-vm? Mulighetene er mange.
Brukeravatar
Nå som det er bekreftet at Russland ikke spiller playoff? Kan Norge som beste tredjeplass ta Russland sin plass?
Brukeravatar
inzaghi skrev: 02 mar 2022 19:23 Nå som det er bekreftet at Russland ikke spiller playoff? Kan Norge som beste tredjeplass ta Russland sin plass?
Tror ikke det er veldig realistisk. Mitt tips er at Polen får walkover til finalen hvor de skal møte vinneren av Sverige vs Tsjekkia. Dersom Russland skulle blitt erstattet tenker jeg at da ville den plassen gått til de som ble nummer 3 bak Russland og Kroatia. Nemlig Slovakia.