AffiliateAnbefalinger

Julegavetips til han som har alt i 2022

Julegavetips til han som har alt

Her får du en rekke julegavetips til han som er interessert i fotball og trening, og samtidig har alt.

Denne artikkelen inneholder affiliate-lenker.

Julaften kommer raskt og det er derfor ekstra befriende å være tidlig ute med julegaver. Ved å handle julegavene på nett sparer man seg også for mye tid. Samtidig er det lettere å finne fram tilbud og skille mellom prisene. Med andre ord – bra for lommeboka, bra for kalenderen.

I denne artikkelen er det samlet de beste julegavetipsene hentet fra Unisport, Adidas, Torshov Sport og Bodylab.

Julegavetips til han 2022

Offisielle VM-ballen 2022

Al Rihla-ballen er den offisielle fotballen brukt under VM 2022. Perfekt gave for den som ønsker å spille i bakgården eller ha som suvenir. Størrelse 5 er det vanligste.


Bjørn Dæhlie Løpevest

Dæhli sin løpevest passer perfekt for den som ønsker et plagg som er behagelig å bruke under kaldere temperaturer.


Eske med proteinbarer – Bodylab

Den absolutte julegave til han som har alt. Disse proteinbarene fra Bodylab er både gode på smak og proteinrike. Perfekt energiboost for den som liker å være i aktivitet. Kan også nytes i sofaen. En eske inneholder 25 pakker, men man også kjøpe 2 esker til 499 kroner.


Arsenal Hjemmdrakt 22/23

Fotballdrakt

Dersom han du skal gi julegave til er glad i fotball, har han mest sannsynlig en fotballklubb han holder nært. Om det er Liverpool, Manchester United, Barcelona, Arsenal eller andre finner du de fleste fotballdraktene hos Unisport.


Adidas komfortsandaler

Komfortable sandaler er perfekt uansett om skal gå til bassenget, trene på styrkerommet eller ha som innesko i stua. En julegave de aller fleste vil være fornøyd med.


Nike Treningsbag (41 L)

En treningsbag er noe alle kan ha behov for. Perfekt å ha med seg til reising eller med på treningssenteret for oppbevaring av klær og saker.


Ryggsekk – Adidas

En ryggsekk er en sikker vinner. Denne sekken fra Adidas passer til både skole, trening og reise. Den har et klassisk design og kan modifiseres med valgfritt navn foran for kun 110 kroner ekstra.


Adidas – Hettegenser

En hettegenser kan passe til alle anledninger. Enten man er innendørs eller skal trene vil det være like passende.


Muskelbygging – startpakke

Denne pakken fra Bodylab inneholder alt man trenger for å komme i gang med styrketrening. Den inneholder 1 pakke med WHEY 100, 1 pakke pre workout, 1 pakke med kreatin, 3 proteinshakes og 1 shakerflaske.


Treningsbukse – Adidas

Det er få ting som er mer behagelig enn en god treningsbukse. Denne klassikeren fra adidas kan passe til mange anledninger, enten om det er trening eller fritid.


Pannekake- og vaffelmiks – 30% protein

Julen byr på mye godt å spise. Med denne miksen kan du enkelt lage pannekaker eller vafler kun ved å blande med vann, samtidig som at det gir økt tilskudd av protein. Enkelt, godt og næringsrikt.


Haaland-drakt City

Fotballdrakt – Manchester City

En fotballdrakt med Manchester City vil være blant de mest populære julegavene å gi i år. Et perfekt julegavetips til han som ønsker å ha en drakt av tidenes beste norske fotballspiller. Dersom man legger på 249 kroner kan man også få originaltrykk med Haaland 9 på ryggen.

https://433.no/erling-braut-haaland-drakt-man-city-norge-barn/

Shorts – Adidas

En shorts er noe man alltid kan ha behov for. Denne shortsen fra Adidas er tidløs og kan brukes til enhver passende anledning. En klassisk julegave som ikke hadde slått feil.


Med et landslag som er på vei oppover kan en rød Norge-drakt passe for en hver person. Dersom man ønsker å ha Ødegaard, Haaland eller noen andre på ryggen kan man legge til trykk for 249 kroner ekstra.

Shares: