AffiliatePremier League

Manchester United drakt 2023/24

manchester united hjemmedrakt 2023/24

Manchester United sin drakt for sesongen 2023/24 er endelig her, og den skuffer ikke. Den får sin debut i en kamp mellom Manchester United og Leeds på Ullevaal Stadion 12. juli.

La oss dykke inn i detaljene. Drakten har en klassisk rød hovedfarge med svarte logoer, de tre stripene, og hvite detaljer. Det er første gang siden 2019-2020-sesongen at Adidas bruker svart som sekundærfarge.

Den offisielle betegnelsen på den røde fargen er «Team Collage Red».

Den viktigste sponsorlogoen, navnene og numrene, samt DXC Technology-ermet-sponsorens logo, er hvite. TeamViewer som sponsorlogo har også blitt oppdatert sammenlignet med tidligere.

Når det gjelder design, er Manchester Uniteds hjemmedrakt for 2023-24 sesongen inspirert av Manchester sin industrielle arv.

Drakten har et repetisjonsmønster som kombinerer et Lancashire Rose i en geometrisk utforming inspirert av Trafford Road Bridge, som ble bygget under den industrielle revolusjonen.

Lancashire Rose er et heraldisk symbol som representerer den historiske fylket Lancashire i nordvest-England. Det er en rød rose med et gullsentrum, og den har blitt brukt som emblem for fylket i århundrer. Lancashire Rose brukes fortsatt i ulike former i dag, for eksempel på fylkesflagget og på emblemene til Lancashires cricket- og rugbylag.

Shortsene og sokkene til Manchester Uniteds hjemmedrakt for 2023-24 sesongen kommer i svart og hvite fargevarianter, avhengig av motstanderen. Primærfargene er henholdsvis hvit og svart for shortsene og sokkene.

Adidas lanserte Manchester Uniteds hjemmedrakt for 2023-24 sesongen den 27. juni 2023.

Manchester United-drakten for 2023/24-sesongen er virkelig en hyllest til klubbens rike historie og Manchester sin industrielle arv.

Manchester United-drakt 2023/24

Delinger: