Går mot avklaring for Thorstvedt

Kristian Thorstvedt nærmer seg en overgang tilbake til Serie A, med Cagliari som den mest aktuelle destinasjonen. Samtidig gjenstår det fortsatt noen detaljer før avtalen kan bekreftes.

Etter Sassuolos nedrykk til Serie B har Kristian Thorstvedt vært på jakt etter en ny klubb for å kunne fortsette karrieren på øverste nivå.

Til tross for tidligere interesse fra både Fiorentina og Bologna, ser det nå ut til at Cagliari er nærmest å sikre seg den norske midtbanespilleren.

Cagliari har ifølge Gianluca Di Marzio intensifisert sine forhandlinger med Sassuolo for å hente Thorstvedt til Sardinia. Klubben er fast bestemt på å få til en avtale, og både spilleren selv og klubben er positive til overgangen.

Sassuolo har imidlertid ikke gitt sitt endelige samtykke, men det vurderes å inkludere spillere som Makoumbou og Lapadula som del av en bytteavtale.

Tidligere i sommer var Fiorentina svært interessert i å hente Thorstvedt, men etter at Sassuolos administrerende direktør Carnevali blokkerte forhandlingene, vendte Fiorentina oppmerksomheten mot andre alternativer.

Bologna viste også interesse, men det er nå Cagliari som har kommet lengst i prosessen.

I juni kommenterte landslagssjef Ståle Solbakken at han forventet at Thorstvedt ville skifte klubb i sommer.

– Kristian tror jeg kommer til å skifte klubb. Og trenger å skifte klubb. Sassuolo så svake ut i lengre tid, og han kommer helt sikkert til å skifte, sa Solbakken.

Nå gjenstår det å se om Sassuolo aksepterer Cagliaris tilbud, eller om andre klubber melder seg på i siste liten.

Del: