Kan bli tredje dyreste norske fotballspiller

jørgen strand larsen og cristiano ronaldo

Celta Vigo forventer å selge Jørgen Strand Larsen for en betydelig sum, noe som kan gjøre ham til den tredje dyreste norske fotballspilleren gjennom tidene.

Den norske angriperen Jørgen Strand Larsen har imponert stort i La Liga, og nå er Celta Vigo klare til å kapitalisere på suksessen.

Celta Vigo forbereder seg på å selge Jørgen Strand Larsen, en av klubbens mest verdifulle spillere, i det kommende overgangsvinduet. Klubben forventer å motta bud som nærmer seg 30 millioner euro for den norske spissen, som har scoret 13 mål denne sesongen.

Direktør Marco Garcés i Celta Vigo uttalte at Strand Larsens prestasjoner denne sesongen har vært imponerende, og at klubben er forberedt på å vurdere høye bud.

– Det er ingen hemmelighet at sesongen hans er ganske bemerkelsesverdig. Vi forventer at de tilbudene vi venter på, vil komme, sa Garcés til El Desmarque.

Les også: Norges landslagsdrakter siden 1990

Store steg

Strand Larsen ble kjøpt fra FC Groningen for 12,4 millioner euro i september 2022, og hans verdi har økt betydelig siden da. Flere klubber fra Tyskland og England har allerede vist interesse for å signere ham.

Celta Vigo håper å kunne oppnå en sum som ligner den de mottok for Gabri Veiga i fjor sommer.

Strand Larsen, som har kontrakt til juni 2028, har uttrykt at han drømmer om å spille i Premier League, men han vil ikke presse på for en overgang.

Med en mulig salgssum på rundt 30 millioner euro, kan Strand Larsen dermed bli den tredje dyreste norske fotballspilleren, etter Erling Braut Haaland og Martin Ødegaard.

Delinger: