Kåring: stem på sesongens beste spiller

Stem på hvem du mener er beste norske fotballspiller sesongen 2023/24.

Du har kun én stemme å bruke på hvem du mener har hatt den beste sesongen. Se begrunnelsene for nominasjonene nedenfor og bla nederst for å avgi din stemme.

De åtte nominerte:

Erling Haaland

Toppscorer i Premier League for andre år på rad. Endte totalt opp med 38 mål i alle turneringer. Vinner av Premier League med Manchester City.

Martin Ødegaard

Hjertet i Arsenal-laget som var nære å vinne Premier League. Har denne sesongen spilt på sitt høyeste nivå, og tatt store steg både som kaptein og på individuelle ferdigheter.

Oscar Bobb

Årets store gjennombruddspiller. Debut for Man City og debut for landslaget. Scoret også sitt første mål for landslaget, i Champions League og Premier League. Var trolig avgjørende med sitt overtidsmål mot Newcastle for at Man City løftet sitt fjerde Premier League-gull på rad.

Antonio Nusa

Vinner av den belgiske serien og landslagets store gjennombruddsspiller. Innehar tekniske dribleferdigheter vi trolig aldri har sett i en norsk spiller tidligere. Ventet å gjøre stor overgang i sommer.

Julian Ryerson

Fast i Dortmund-laget som har tatt seg til finale i Champions League. Blir omtalt som undervurdert av trenere og lagkamerater. Han har på kort tid blitt svært populær blant fansen for sin offervilje i kampene.

Andreas Schjelderup

Årets unge spiller og vårens profil i Superligaen, belønnet med landslagsuttak i mai. En av de største norske formspillerne i 2024, tidvis dominert kamper i Danmark for et lag som var nære å vinne hele serien til slutt.

Alexander Sørloth

Det er mulig å argumentere for at Sørloth er den norske spissen med best sesong. Prestert stort for et underpresterende Villarreal, med 23 mål i La Liga (ingen straffer), og kun ett mål fra å bli toppscorer.

Fredrik Aursnes

Leverer stabilt i uvante posisjoner for et Benfica med noe «skuffende» sesong. La dessverre opp på landslaget, men viste også gode prestasjoner de kampene han rakk å spille denne sesongen.


Se også: EM-drakter 2024


Avstemming er stengt. Resultatene kommer snart.

Delinger: