– Fantastisk naturtalent

oscar bobb kontrakt

Manchester City-angriper Oscar Bobb har forlenget kontrakten sin med klubben til 2029.

«Det er et utrolig miljø og det beste mulige stedet å være for en ung spiller. Jeg har allerede lært så mye fra (manager) Pep (Guardiola), hans treningsstab og lagkameratene mine. Å vite at jeg skal være her i klubben til 2029 betyr alt for meg.»

«Nå vil jeg bare fokusere på å fortsette å videreutvikle meg og jobbe så hardt jeg kan hver dag for å prøve og hjelpe klubben til å oppnå mer suksess», sier Oscar Bobb i et intervju med klubben.

Citys sportsdirektør Txiki Begiristain føler at det er mye mer i vente fra Bobb:

«Oscar er velsignet med fantastisk naturtalent og teknikk og har allerede etablert seg som en veldig viktig del av laget,» sa Begiristain på klubbens nettsted.

«Han er en spennende ung spiller som alltid er ivrig etter å lære og som tar til seg all råd og veiledning Pep og treningsstaben gir ham.

«Vi har vært glade for å se hans progresjon fra vår akademi gjennom til førstelaget og for å se hans fantastiske evne, holdning og anvendelse fortsette å blomstre. Oscar utvikler seg hele tiden, og vi tror han kan bidra til å bringe enda mer suksess til klubben i de kommende årene.»

Shares: