Sørloth ønsker å bli i Villarreal

alexander sørloth real madrid fire mål

Villarreals toppscorer, Alexander Sørloth, ønsker å forbli i klubben selv om de ikke kvalifiserte seg til Europa League.

Samme dag som Alexander Sørloth scoret fire mål mot Real Madrid, bekreftet Villarreal CF at de ikke vil delta i Europa League neste sesong. Til tross for dette ønsker Sørloth å bli i klubben.

Sørloth har nylig blitt far, og etter å ha spilt i syv forskjellige land, er hans hovedprioritet nå å stabilisere seg. Han har allerede flere mål for Villarreal enn Real Sociedad på 50 færre kamper.

– Nei, jeg vil egentlig ikke dra selv om vi ikke spiller i Europa. Trygghet og det å slå seg ned et sted er nå det viktigste for meg. Min kone har nettopp født, og jeg elsker å bo i Valencia, sa Sørloth til Relevo.

Se også: Alle norske landslagsdrakter siden 1990

Utkjøpskluasul

Med 23 mål denne sesongen er det naturlig at store klubber er interesserte. For å signere Sørloth må en klubb betale utkjøpsklausulen på 40 millioner euro og tilby den stabiliteten han søker, ifølge Relevo.

Sørloth har spilt for ti klubber i syv land på ti år, og nå ønsker han å finne stabilitet over en lengre periode. En eventuell ny klubb må blant annet kunne tilby dette for å overbevise ham.

Delinger: