Overgangsrykter 2023: Premier League

Få oversikt over hvilke overgangsrykter som sirkulerer rundt Premier League (forkortet PL).

Overgangsrykter innen fotballen er rykter eller spekulasjoner om at en spiller kan flytte til en annen klubb.

Disse ryktene kan spre seg gjennom ulike kanaler, som for eksempel sportsmedier, sosiale medier, fansider og foraer.

Overgangsrykter kan være basert på fakta, som for eksempel at en spiller har en utløpsdato på kontrakten sin eller at han har uttalt at han ønsker å forlate klubben. Det kan også være basert på spekulasjoner og ønsker fra klubben eller spilleren selv.

I løpet av overgangsvinduet, som er en periode hvert år hvor klubber kan kjøpe og selge spillere, kan overgangsrykter være spesielt utbredte.

I løpet av dette vinduet kan klubber forhandle med hverandre om priser og vilkår for spilleroverganger, og ryktene kan begynne å sirkulere om hvilke spillere som kan være aktuelle for en overgang.

Overgangsrykter Premier League

Mudryk fra Shaktar Donetsk til Chelsea nært forestående!

Danilo til Nottingham Forest: “Here we go”

Ifølge den alltids pålitelige Fabrizio Romano skal Nottingham Forest ha signert brasilianske Danilo fra Palmeiras til rundt 200 millioner kroner.

Arsenal og Brentford interesse i Andreas Schjelderup.

Andreas Schjelderup skal ha bestemt seg å signere for Benfica. Men portugiserne var ikke uten konkurranse, ifølge TV2 var det også konkret interesse fra Brentford og Liverpool, hvor sistnevnte ønsket ham fra sommeren 2023.

Ingen flere signeringer for Liverpool dette vinduet?

Jürgen Klopp uttalte på pressekonferansen i forkant av kampen mot Brighton at han ikke regner med flere signeringer i januar.

Benoit Badiashile fra Monaco til Chelsea

David Ornstein har ekslusivt meldt at Chelsea er interessert i Monaco-forsvarer Badiashile til en sum nærmere 350 millioner kroner. Samme journalist sier også at Chelsea er enig med Gvardiol, men at RB Leipzig skal kreve en betraktelig høy sum.

Jude Bellingham til Liverpool eller Man City?

Det er rapportert fra flere medier at både Manchester City og Liverpool er sterkt interessert i å hente Jude Bellingham fra Borussia Dortmund. Dette vil innebære en markant stor pris, etter alle solemerker over milliarden i kroner.

David Fofana til Chelsea

Den anerkjente sportsjournalisten Fabrizio Romano har bekreftet at Chelsea skal signere David Datro Fofana fra Molde til en overgangssum på 120 millioner kroner. Dette blir det dyreste salget fra en norsk klubb.

Cody Gakpo til Liverpool!

Flere medier melder at Cody Gakpo er på vei til Liverpool.


Det er viktig å huske på at overgangsrykter ikke alltid stemmer, og at det kan være mange faktorer som spiller inn på om en spiller ender opp med å flytte til en annen klubb eller ikke.

Imidlertid kan overgangsrykter være en måte for klubber og spillere å vise interesse for hverandre og starte forhandlinger om en mulig overgang.

Total
0
Shares
Relatert