Premier League toppscorer 22/23

Å bli Premier League toppscorer anses som noe av det gjeveste man kan få til på individuelt basis.

Premier League er den beste ligaen i verden, og gjennom årene har den dyrket noen av de største målscorerne.

Noen av spillerne som tidligere har blitt toppscorer i Premier League inkluderer:

• Alan Shearer: Shearer spilte for Blackburn og Newcastle i løpet av karrieren, og vant Golden Boot tre ganger, i 95, 96 og 97.

• Thierry Henry: Henry spilte for Arsenal og vant Golden Boot fire ganger, i 2002, 2004, 2005 og 2006. Han regnes som en av de største spillerne i Premier Leagues historie.

• Cristiano Ronaldo: Ronaldo spilte for Manchester United og vant Golden Boot tre ganger, i 2007, 2008 og 2009. Han fortsatte med å bli en av de mest suksessrike og dekorerte spillerne i fotballhistorien.

• Mohamed Salah: Salah spilte for Liverpool og vant Premier League Golden Boot i 2017-2018 og 2018-2019. Han scoret 32 ​​på 36 opptredener i 17/18, og tok rekorden for flest mål i en sesong på 38 kamper.

Se et av landets største utvalg av fotballdrakter hos: Unisport.no.

Premier League toppscorer 22/23

Kilde: Premier League

Å score mål i den engelske Premier League er ekstremt utfordrende av flere årsaker.

Først og fremst er Premier League hjemsted for noen av de beste lagene og spillerne i verden. Konkurransen er intens, og alle lag har spillere som er i stand til å gjøre det vanskelig for motstanderne å score.

I tillegg er tempoet i Premier League ekstremt høyt, og det er liten tid for spillere å ta avgjørelser på banen. Det betyr at spillerne må være raske og nøyaktige med skuddene sine, og de må ofte skape scoringsmuligheter for seg selv.

Spillere er under konstant press fra media og fans, og de forventes å levere uke ut og uke inn. Dette presset kan gjøre det vanskelig for enkelte spillere å få ut sin beste fotball, noe som kan påvirke deres evne til å score.

Samlet sett gjør kombinasjonen av toppkvalitetslag, fartsfylt spill og høyt press det svært vanskelig å score mål i Premier League.

Total
0
Shares
Relatert