EM 2024

Tyskland EM-tropp 2024

tyskland em tropp 2024

Tyskland er klare for EM 2024, og med Julian Nagelsmann ved roret, har de en sterk tropp som er forberedt på å imponere på hjemmebane.

Åpningskampen mot Skottland i Allianz Arena ble en storslått forestilling, der Tyskland dominerte og vant 5-1.

Florian Wirtz, Jamal Musiala og Kai Havertz sørget for at Tyskland ledet 3-0 til pause. I andre omgang økte Niclas Fullkrug og Emre Can ledelsen, til tross for et uheldig selvmål fra Antonio Rudiger.

Den overbevisende seieren mot Skottland bekreftet hvorfor de er blant favorittene og fjernet all tvil om hvilken kapasitet de har.

Med spillere som Neuer i mål, og et forsvar ledet av Antonio Rudiger, har Tyskland en solid bakre rekke. Midtbanen, med stjerner som Gundogan og Kroos, og angrepet, med talenter som Musiala og Havertz, gir laget både god bredde og flere styrker å spille på.