FinansInternasjonal fotball

Hvor mye tjener Ronaldo i uka?

Hvor mye tjener Ronaldo i uka?

Hvor mye Ronaldo tjener i uka baserer seg på flere faktorer. Les om alle detaljene her.

Med fem Ballon d’Or-titler og like mange Champions League-trofeer, er det liten tvil om at Cristiano Ronaldo er blant historiens beste fotballspiller. Stor individuell suksess medbringer også høye inntekter.

I februar 2021 ble Ronaldo tidenes første til å passere over 500 million følgere på både Instagram, Twitter og Facebook. Med disse tallene, blir portugiseren også den mest attraktive personen fra et markedsperspektiv.

Man kan derfor dele Ronaldos hovedinntekter inn i tre deler: fotball, brand og sponsor.

Da Cristiano Ronaldo skiftet klubb fra Juventus til Manchester United, tok han angivelig et lønnskutt fra sin tidligere kontrakt i Italia. Men selv med dette lønnskuttet anslår flere medier at han likevel er den best betalte spilleren i klubben.

Som sponsorer har Ronaldo en livstidskontrakt med Nike. Av andre samarbeid har han også Delivery Hero, Herbalife, MTG og Unilever.

Som en av verdens største profiler har Ronaldo også utviklet sitt eget merkevare: CR7, som er med å selge klær, tilbehør, hoteller og treningssentre.

Når man slår sammen disse inntektskildene vil Ronaldo, i følge Forbes tjene 115 millioner dollar (1.115.000.000 kroner, per mai 2022) i året.

Hvor mye tjener Ronaldo i uka?

Med hans anslagsvise årsinntekt fra Forbes tjener Ronaldo litt over 21 millioner kroner i uka. For å sette perspektiv: det Ronaldo tjener på en uke, vil en nordmann med dagens gjennomsnittsinntekt måtte jobbe i 35 år for å oppnå.

Ronaldos lønn i sekund, minutt, time og dag

Med denne inntekten tjener Ronaldo i snitt 35 kroner i sekundet, 1978 kroner i minuttet, 127 000 kroner i timen og over 3 millioner kroner om dagen.

https://433.no/hvilken-fotballspiller-tjener-mest-i-2022/

Med denne inntekten er Cristiano Ronaldo også den fotballspilleren som har høyest årsinntekt. Med en merkevare som fortsetter å stige i popularitet ser utsiktene også lyse ut.

Delinger: