Vil etablere seg som nøkkelspiller

antonio nusa

Antonio Nusa har hatt en turbulent sesong i Club Brugge, men nå ser stortalentet frem til å etablere seg som en nøkkelspiller.

Annonse:

Summer sale 2021 NO

Etter å ha slitt med skader og begrenset spilletid forrige sesong, håper både Nusa og Club Brugge på bedre tider denne sesongen. Trener Nicky Hayen har allerede gitt Nusa flere muligheter i oppkjøringen, inkludert 90 minutter i søndagens supercupfinale mot Union.

Det har i lengre tid vært flere beilere etter Langhus-gutten.

– Antonio har evnen til å spille for de beste klubbene i verden. Det han trenger er å lære å ta de riktige valgene til riktig tid, noe som kommer med erfaring, sa lagkamerat Hans Vanaken til Nieuwsblad i et tidligere intervju.

En overgang kan fortsatt skje. Crystal Palace og Bayer Leverkusen har nylig vist interesse for Nusa, men hans fokus nå er å prestere jevnt for Club Brugge.

Les også: Når stenger overgangsvinduet?

Dersom sesongen hans starter godt, kan et klubbskifte komme raskere enn ventet. Nusa selv er nå mest opptatt av det sportslige, og haster derfor ikke med det.

Til tross for fjorårets skuffelser, er potensialet ubestridt. Hans utvikling blir fulgt tett av europeiske toppklubber. Forventningene er høye, og Nusa er derfor klar for å etablere seg som en nøkkelspiller for de regjerende seriemestrene.

Club Brugge spiller første seriekamp fredag 26. juli.

Del: