Overgangsrykter Norge 2023

Sommervinduet 2023 vil by på flere interessante overganger og overgangsrykter både i Norge og generelt for norske spillere.

Denne artikkelen vil oppdateres kontinuerlig over hele sommeren. Det anbefales å lagre denne nettstedslenken om du vil holde følge på norske overgangsrykter fremover.

Hver dag skrives det om nye overgangsrykter fra alle verdens medier. Spesielt rundt de åpne overgangsvinduene intensiveres slike rykter. Her vil du få oppdatert alle de aktuelle overgangsryktene for spillere fra Norge for 2023.

👋 Flesteparten av forrige sesongs fotballdrakter er nå nedsatt i pris:   Bla gjennom landets største utvalg av fotballdrakter og utstyr her.

Overgangsrykter 2023

Marcus Holmgren Pedersen har byttet til Team Raiola som agentbyrå.

Tutto Mercato forteller om Bologna-interesse for Molde-spiller Sivert Mannsverk.

Relevo hevder Moi Elyounoussi er sterkt ønsket av Celta Vigo.

TV 2 avslører konkret Molde og Club Brugge-interesse for målvakt Ørjan Nyland.

Sheffield-korrespondent James Shield mener Sander Berge ønsker å fortsette i Sheffield United neste sesong, på tross av interesse fra andre klubber. Kontrakten med den nyopprykkede Premier League-klubben varer til juni 2024, og det er dermed ikke grunn til å forhaste noe overgang.

Italienske medier hevder at Sampdoria er interessert i både Leo Hjelde og Kristoffer Klaesson fra Leeds, hovedsakelig på lån. Sampdoria spiller denne sesongen i Serie B.

Nederlandske medier melder at Wolfsburg skal være interessert i å hente Marcus Holmgren Pedersen. Ligue 1-klubben Rennes skal også vurdere den norske høyrebacken.

AC Milan viser interesse for å hente Alexander Sørloth, ifølge Relevo. Trønderen er eid av RB Leipzig, men har vært på utlån i Real Sociedad siste to sesongene. Sørloth har ytret ønske om permanent overgang til San Sebastian-klubben.

Joel Mvuka har spilt sin siste kamp for Bodø/Glimt denne sesongen. Han har returnert til Lorient og gjør seg klar for å delta i pre-season.

Manchester Evening hevder Oscar Bobb kan få muligheten til å være en del av A-troppen til Man City kommende sesong. Det avhenger også av om Cole Palmer drar på lån.

TV 2 melder at Hugo Vetlesen er klar for Club Brugge. Det skal være snakk om en rekordsum verdt rundt 100 millioner kroner.

Total
0
Shares
Relatert