FinansInternasjonal fotball

Messi lønn: uka, året, sekundet

Messi lønn

Lionel Messi regnes som en av tidenes beste spillere. Messi har derfor en lønn som reflekterer dette. Han har oppnådd et stort nivå av sportslig suksess og innehar ferdigheter som har bidratt til å gjøre ham blant de best betalte idrettsutøverne i verden.

Det er vanskelig å nøyaktig fastslå hvor mye Lionel Messi tjener per uke, siden hans lønn ikke er offentliggjort.

Imidlertid er det mye rapportert at Messi er en av de best betalte fotballspillerne i verden og tjener en betydelig stor sum gjennom sin lønn i PSG, sponsorer og andre forretningsforetak.

Samlet sett har Messis talent, harde arbeid og dedikasjon til sporten hjulpet ham til å bli en av de største fotballspillerne gjennom tidene og oppnå sin plass i pantheonet av idrettens storheter.

I tillegg til lønn fra PSG, tjener Messi også en betydelig sum penger gjennom sponsoroppdrag. Blant annet fra merker som Adidas, Pepsi og Mastercard.

Det er også rapportert at han har en rekke forretningsforetak. Dette inkluderer eksempel et hotell og en serie med sportsklær, som bidrar til hans samlede inntekt.

Messi lønn

Ifølge Forbes er Messis lønn på ​​rundt 1,3 milliarder kroner per år, som utgjør cirka 25 millioner kroner per uke.

Kjøp drakt med Messi her: unisport.no

Per dag tilsvarer dette 3 571 428 kroner og 148 808 per time. I minuttet tjener Messi svimlende 2480 kroner og 41 kroner i sekundet.

Det er viktig å merke seg at informasjonen om Messis lønn og inntjening ikke er offisiell. Det er mulig at det faktiske beløpet han tjener per uke kan være høyere eller lavere enn det som rapporteres i media.

Delinger: