Alt å spille for

jalland norge u21

U21-gutta går inn i en skjebnesvanger kamp mot Tyrkia tirsdag kveld. Etter en dramatisk utligning på overtid mot Irland i forrige kamp, lever fortsatt håpet om å sikre en plass i playoff for neste års U21-EM i Slovakia.

Forutsetningene er klare: Seier mot Tyrkia er et must, og det norske laget trenger samtidig hjelp fra Italia.

Poengdeling i Irland

Forrige fredag spilte Norge 1-1 borte mot Irland, en kamp som så ut til å gå mot tap helt til Andreas Schjelderup sikret poeng på overtid.

Irland tok ledelsen sent i kampen, men Schjelderups viktige scoring på overtid betyr at Norge fortsatt har muligheten til å kvalifisere seg til playoff.

Med dette resultatet ligger Norge nå på tredjeplass i gruppen, to poeng bak Irland. Irland møter gruppens leder, Italia, i sin siste kamp, mens Norge spiller hjemme mot Tyrkia.

Kun seier er godt nok

Tyrkia er kjent for sitt ballsikre spill og kan by på utfordringer for det norske laget. I den forrige kvalifiseringskampen mellom de to lagene endte det med en jevn kamp, og Norge forventer en ny tøff batalje. Med kun seier som teller for Norges håp om playoff, er det ingenting å tape.

EM-drømmen

For at Norge skal kvalifisere seg til playoff, må flere ting gå lagets vei.

Først og fremst må de selv vinne mot Tyrkia på SR-Bank Arena. Samtidig må Irland tape eller spille uavgjort borte mot Italia. Dersom Irland vinner sin kamp, vil de gå videre foran Norge, selv om Norge også skulle vinne mot Tyrkia.

Kampen sendes på TV 2 play fra 18:25.

Del: