AffiliateAnbefalinger

Beste keeperhansker 2024

beste keeperhansker

Valg av riktige keeperhansker kan være avgjørende for å maksimere egenskapene som målvakt. I et norsk værklima er det viktig å velge hanskemodeller som garanterer deg et godt grep uavhengig om det er våte eller tørre værforhold. Nedenfor kan du se hvilke keeperhansker som er de beste kjøpene i 2024.

Før du kjøper nye keeperhansker

Noe av det viktigste når man skal kjøpe nye keeperhansker er valg av riktig størrelse. Riktig passform bidrar til økt komfort samtidig som at hanskens levetid er lengre.

Bla gjennom et stort utvalg av keeperhansker ved å klikke her

Størrelsesguide for keeperhansker

Nike har laget følgende oversikt over hvilke størrelse du bør velge basert på håndens bredde i centimeter. 

Størrelse67891011
Bredde hånd (cm)10,1-10,6 10,6-11,1 11,1-11,6 11,6-12,1 12,1-12,6 12,6-13,1
Størrelse345678
Bredde hånd (cm)8-8,5 8,5-9 9-9,5 10-10,5 11-11,5 11,5-12

Beste keeperhansker i 2024

Les om de ulike modellene nedenfor og sjekk ut de relevante keeperhanskene for mer informasjon.


beste keeperhansker

Adidas Keeperhanske Predator Pro

Donnarummas favoritt

De populære predator-hanskene sørger for at du får et fabelaktig grep på ballen. Disse hanskene benytter det innoverende ZONESKIN-materialet som sikrer god kontroll rundt hele hansken. PWRGRIP som bidrar til økt kraft når du skal bokse ballen.

Kundeanmeldelse: «Etter å ha brukt Predator Pro i flere kamper, er jeg imponert over det utrolige grepet og komforten.» – Jonas


beste keeperhansker

Select Keeperhanske 90 Flexi Pro

Godt grep i alt slags vær

Select sine keeperhansker gir god kvalitet til bra pris. Flexi Pro-hanskene er designet for å gi god fit til hånden og er laget av materiale som sørger for godt grep selv om det er våte forhold.

Kundeanmeldelse: «Flexi Pro-hanskene fra Select har vært en game-changer for meg. Grepet og passformen er fantastisk.» – Anonym


beste keeperhansker

PUMA Keeperhanske Future Z

Godkjent av Ederson

Innebygd Thumb Wrap som gir større mengde latex på tommelen. Latex-overflaten sikrer også godt grep på ballen. En hanske med alle egenskapene til å bedre dine ferdighetene som målvakt.

Kundeanmeldelse: «Future Z fra PUMA har virkelig tatt grep og komfort til et nytt nivå. Jeg føler en form for trygghet når jeg holder ballen.» – Henrik


beste keeperhansker

Reusch Keeperhanske Attrakt FreeGel Infinity

Spesialist på keeperhansker

Med Reusch får du et bredt spekter av hansker som skal dekke et hvert behov. Attrakt FreeGel Infinity-modellen gir deg en tettsittende passform og benytter teknologi som stadig holder hånden i en gripeklar stilling.

Kundeanmeldelse: «Attrakt FreeGel Infinity fra Reusch har gitt meg en utrolig følelse og kontroll. Jeg er imponert over hvor godt de tilpasser seg hånden min.» – Sara

Shares: