Anbefalinger

Billige fotballsko til barn 2022

fotballsko til barn

Hos barn vokser føttene mye på kort tid. Likevel er fotballsko for mange helt nødvendig. Heldigvis kan man i dag kjøpe mange billige fotballsko til barn som også fungerer helt optimalt. 

Når man skal velge fotballsko kan det være essensielt å vite hvilket underlag de skal brukes mest på. I Norge spilles mesteparten av fotballen på kunstgress og det kan derfor være verdt å merke seg modeller som er merket med AG (se alle forkortelsene nedenfor).

Billige fotballsko til barn

Les om de ulike modellene nedenfor og sjekk ut de relevante skoene for å enten handle eller finne mer informasjon.

Det er fri frakt på alle fotballsko du kjøper hos Adidas.no. Sjekk ut hele sortimentet av fotballsko til barn her.

Adidas X Speedflow.4 FG/AG

Hybridsåle

Denne billige fotballskoen kan benyttes på både natur- og kunstgress med deres hybridsåle. Speedflow-modellen til Adidas er utviklet og anerkjent av Lionel Messi. En ulempe med disse skoene er at yttersålen kan misfarges over tid.


Adidas Predator Edge.3 FG/AG

Lett, mykt og fleksibelt materiale

Adidas sine Predator-modeller er blant de mest populære utvalgene for mange. Denne undermodellen gir en nesten autentisk følelse av hva som kjennetegner Predator til en gunstig pris for barn.


Nike Mercurial Vapor 13 Academy MG Daybreak

MG-knotter for både natur- og kunstgress

Mercurial-skoene er utviklet for spillertyper som Neymar og Eden Hazard. Knottene er strategisk plasserte for å sikre god akselerasjon eller retningswitch.


Puma FUTURE Z 2.3 MG

Puma er nå- og fremtiden

Det er vanskelig å finne bedre fotballsko til denne prisen som passer for både barn og flere underlag. Puma Future Z er perfekt om du er en dynamisk spiller som foretrekker å spille med mye bevegelse. Har god fit på foten kombinert med komfort.

Sliter du fremdeles med å finne de riktige fotballskoene til barn?

Bla gjennom hele utvalget til Unisport, Torshov eller Adidas for et stort sortiment av billige fotballsko til barn.

Delinger: