Fantasy Premier League tips Norge 22/23

Er du usikker på hvilke spillere du bør ha på laget ditt i årets FPL-sesong? Les videre for årets Fantasy Premier League-tips 22/23. Alle de foreløpig lanserte Premier League-draktene for 22/23-sesongen vises nedenfor.

Se et av landets største utvalg av fotballdrakter hos Unisport.no.

I Norge er det over 200.000 årlige påmeldte spillere i Fantasy Premier League. Om du sliter med å sette sammen et lag kan du følge tipsene over hvilke spillere som kan være “must have” i årets sesong.

Fantasy Premier League-tips

Keeper

Robert Sanchez

Klubb: Brighton

Pris: £4.5

Møter Man United, Newcastle, West Ham, Leeds, Fulham, Leicester og Bournemouth de første syv rundene. Brighton har bestandig blitt anerkjent som et solid defensivt organisert lag. Med en keeper til 4,5 er Sanchez et godt alternativ om man ønsker å spare penger å benytte i de andre posisjonene.


Edouard Mendy

Klubb: Chelsea

Pris: £5.0

Årets mest valgte målvakt. Har en overkommelig start med Everton, Leeds, Southampton og Fulham i løpet av de første syv rundene.


David Raya

Klubb: Brentford

Pris: £4.5

Brentford har vært ruskete i forsvar i pre-season, men Raya er et av de beste alternativene til denne prisen (4,5).


Forsvar

Trent Alexander-Arnold

Klubb: Liverpool

Pris: £7.5

Årets dyreste forsvarsspiller, men også den mest valgte, med god grunn. Det er vanskelig å komme utenom Liverpools høyreback med hensyn på tidligere prestasjoner. En back som har stor innflytelse i angrepene, noe som garanterer mål+assist. Liverpools generelt solide defensive organisering bidrar til at det også er mye clean sheet-poeng å hente.


João Cancelo

Klubb: Man City

Pris: £7.0

Manchester City sitt svar på Trent. Bidrar mye i det offensive og endte forrige sesong med 1 mål, 11 assist og 19 clean sheet. I likhet med Trent et must-have på laget ditt.


Reece James

Klubb: Chelsea

Pris: £6.0

Den suverent mest verdifulle forsvarsspilleren til 6 millioner. 5 mål, 7 målgivende og 7 clean sheets forrige sesong.


Ivan Perišić

Klubb: Tottenham

Pris: £5.5

Perišić byr på mye offensiv kraft og passer utmerket som vingback i Contés 3-4-3.


Midtbane

Mo Salah

Klubb: Liverpool

Pris: £13.0

Årets dyreste spiller, med god grunn. Med gjennomsnittlig 23,6 mål og 10,8 assist de siste fem sesongene i Premier League, er Salah den spilleren som har prestert på det jevnest høyeste nivået over tid. Liverpool hentet nylig inn Darwin Nunez som


Heung-min Son

Klubb: Tottenham

Pris: £12.0

Avsluttet forrige sesong som delt toppscorer (23 mål) med Salah. Kun i eierskap av omtrent 1/4, men vil etter alle solemerker bli en av ledestjernene i årets sesong.


Bukayo Saka

Klubb: Arsenal

Pris: £8.0

Spilleren med flest målpoeng for Arsenal forrige sesong. Kjemien med Ødegaard kombinert med nysigneringen Gabriel Jesus bør være et grunnlag for at Saka kan heve snittet sitt ytterligere. Tar også straffer.


Luis Diaz

Klubb: Liverpool

Pris: £8.0

Ble hentet til LFC januar 2022 og har derfor fått tid til å passe inn i Mané sitt fravær. Forventes å få sitt store gjennombrudd denne sesongen. Svært attraktiv til prisen.


Angrep

Erling Haaland

Klubb: Man City

Pris: £11.5

Det stilles store forventninger til at den norske superspissen skal levere for Manchester City i år. Med en fabelaktig målstatistikk de siste sesongene, kan det være vanskelig å gå utenom Haaland.


Harry Kane

Klubb: Tottenham

Pris: £11.5

Til samme pris som Haaland kan også Kane være et både tryggere og godt valg. Kjenner til Premier League og har vist til et fantastisk målsnitt de siste sesongene.


Gabriel Jesus

Klubb: Arsenal

Pris: £8.0

Til 8 millioner er det vanskelig å gå utenom Gabriel Jesus. En spiss som vil bli satset på av Arsenal med et svært spennende offensivt kaliber rundt seg.


Registrer laget ditt her.

Total
0
Shares