Premier League-drakter 22/23

Premier League-drakter for 22/23 har allerede begynt å bli lansert i forkant av sesongstarten i august.

Det er et årlig høydepunkt for mange å se hvilke drakter diverse fotballklubber skal spille i det neste året. 

Det er allerede flere Premier League-klubber som har begynt å vise frem de nye trøyene, og her vil du få kontinuerlig oversikt.

Premier League-drakter for 22/23-sesongen

Alle de foreløpig lanserte Premier League-draktene for 22/23-sesongen vises nedenfor.

Se et av landets største utvalg av fotballdrakter hos Unisport.no.

Arsenal fotballdrakt 22/23

Arsenal Premier League drakt 22/23

Arsenal sin nye fotballdrakt for 22/23-sesongen er inspirert av klassisk retro ved bruk av krage. Drakten er produsert av Adidas.


Manchester City fotballdrakt 22/23

Manchester City premier league drakt

Manchester City sin nye fotballdrakt hedrer klubblegenden Colin med en drakt som er inspirert av tiden fra 60-tallet. Drakten er produsert av PUMA og kan kjøpes hos Unisport.


Liverpool fotballdrakt 22/23

Liverpool Premier Leauge drakt 22/23

Liverpool sin fotballdrakt for 22/23-sesongen setter ekstra preg på det kjente utrykket “You’ll Never Walk Alone” med YNWA skrevet inn på armene. Drakten er produsert av Nike og kan kjøpes hos Unisport.


Tottenham fotballdrakt 22/23

Tottenham sine hjemmedrakter er ofte kjent for å være simplistiske, noe 22/23-drakten også bærer preg av. Drakten er produsert av Nike og kan kjøpes hos Unisport.

Det er foreløpig kun fire klubber (Arsenal, Manchester City, Tottenham og Liverpool) som har lansert hvilke fotballdrakter de skal spille i kommende sesongen. Flere Premier League-klubber vil lansere sine fotballdrakter for den kommende sesongen, og du vil finne de her fortløpende.

Hvor kjøper man Premier League-drakter?

Det gjenstår fremdeles mange klubber som ennå ikke har lansert hvilken fotballdrakt de skal benytte for 22/23-sesongen, men hos Unisport kan du se et av landets største utvalg av fotballdrakter.

Total
0
Shares