Fotballsko kunstgress: beste kjøp i 2022

De siste tjue årene har det vært en økende trend av å utvikle kunstgressbaner i Norge, både på topp- og breddenivå. Dette innebærer at det disponeres over 1700 kunstgressbaner over hele landet. For at opplevelsen av å spille på kunstgress skal bli så optimal som mulig bør man også investere i fotballsko til kunstgress.

Visste du at det er fri frakt på alle ordre over 250kr hos adidas.no? Sjekk ut alle modellene til kunstgress fra Adidas her.

Hva er årets beste fotballsko til kunstgress?

Les om de ulike modellene nedenfor og sjekk ut de relevante skoene for å enten handle eller finne mer informasjon.


fotballsko kunstgress
adidas Predator Edge .1 Low AG

Utviklet for Paul Pogba

Skreddersydd for spesifikke typer ballkontakt. Nyutviklet Primeknit-krage som innehar et lavt snitt med en form som skal holde deg unna distraksjoner. Vanlig passform.


fotballsko kunstgress
Nike Mercurial Vapor 14 Elite AG-PRO

Brukt av Cristiano Ronaldo

Det er ikke uten grunn til at Mercurial er et av de mest anerkjente fotballsko-modellene i markedet. Med revolusjonerende teknologi er denne skoen skapt til å ha passform som sikrer deg komfort og samtidig et godt grep til ball og underlag. Denne skoen vil garantert gjør deg til en enda bedre fotballspiller.


Adidas X Speedflow.2 MG

Messis favoritt

Speedflow-modellen er kjent for sin komfort. TPU-yttersåle som bidrar til å gi deg mer fart på faste underlag. MG-knotter som er perfekt for deg som har mulighet til å spille på både gress og kunstgress.


Fotballsko kunstgress
Puma ULTRA 1.4 FG/AG

Pumas toppmodell

Designet for fart og akselerasjon. Overdel av revolusjonerende PUMAs MATRYXEVO-vevd som bidrar til å sikre en både tett og fleksibel passform. En sko som blir med venn med hvordan du ønsker å spille.


fotballsko kunstgress
PUMA Future Z 

Anerkjent av Neymar

Ypperste klasse av komfort. Kan benyttes på både natur- og kunstgress og vil være et godt alternativ om du har mulighet til å spille på begge disse underlagene. Gode sko for deg som liker å ha mye ball.

Fremdeles usikker på hvilke kunstgressko du vil kjøpe?

Bla gjennom hele utvalget til Unisport, Torshov eller Adidas for et stort sortiment av fotballsko til kunstgress.

Total
0
Shares