Fotballsko kunstgress: beste kjøp i 2023

Fotballsko til kunstgress er essensielt for deg som til vanlig spiller og/eller trener på dette dekket.

De siste tjue årene har det vært en økende trend av å utvikle kunstgressbaner i Norge, både på topp- og breddenivå. Dette innebærer at det disponeres over 1700 kunstgressbaner over hele landet.

Fotball på kunstgress krever spesielle fotballsko for å sikre god grep og støtte på overflaten. Når du velger fotballsko til kunstgress, er det viktig å se etter sko med harde og faste studs som gir godt feste.

For at opplevelsen av å spille på kunstgress skal bli så optimal som mulig bør man også investere i fotballsko til kunstgress.

Sørg for å velge riktig størrelse for å unngå skader og forbedre ytelsen din på banen.

Visste du at det er fri frakt på alle ordre over 500kr hos adidas.no? Sjekk ut alle modellene til kunstgress fra Adidas her.

 

Les om de ulike modellene nedenfor og sjekk ut de relevante skoene for å enten handle eller finne mer informasjon.

Fotballsko kunstgress


Nike Air Zoom

Kylian Mbappé

Nike har utviklet en 3/4-lengdes Zoom Air-enhet plassert i sålen som gir en ekstremt effektiv og responsiv ytelse under foten.


fotballsko kunstgress
Nike Mercurial Vapor

Brukt av Cristiano Ronaldo

Det er ikke uten grunn til at Mercurial er et av de mest anerkjente fotballsko-modellene i markedet.

Med revolusjonerende teknologi er denne skoen skapt til å ha passform som sikrer deg komfort og samtidig et godt grep til ball og underlag. Denne skoen vil garantert gjør deg til en enda mer habil fotballspiller.


kunstgressko
Adidas X Speedportal

Salahs foretrukne

Speedflow-modellen er kjent for sin komfort. TPU-yttersåle som bidrar til å gi deg mer fart på faste underlag. MG-knotter som er perfekt for deg som har mulighet til å spille på både gress og kunstgress.


Fotballsko kunstgress
Puma ULTRA 1.4 FG/AG

Pumas toppmodell

Designet for fart og akselerasjon. Overdel av revolusjonerende PUMAs MATRYXEVO-vevd som bidrar til å sikre en både tett og fleksibel passform. En sko som blir med venn med hvordan du ønsker å spille.


fotballsko kunstgress
PUMA Future

Anerkjent av Neymar

Ypperste klasse av komfort. Kan benyttes på både natur- og kunstgress og vil være et godt alternativ om du har mulighet til å spille på begge disse underlagene. Gode sko for deg som liker å ha mye ball.

Fremdeles usikker på hvilke fotballsko du vil kjøpe til kunstgress?

Bla gjennom hele utvalget til Unisport, Torshov eller Adidas for et stort sortiment av fotballsko til kunstgress.

Total
0
Shares
Relatert