AffiliateAnbefalinger

Fotballsko kunstgress: beste kjøp i 2024

fotballsko kunstgress

Å finne de rette fotballskoene for kunstgress kan være en utfordring. I denne guiden for 2024, vil vi hjelpe deg å velge de beste fotballskoene tilpasset kunstgressbaner

De siste tjue årene har det vært en økende trend av å utvikle kunstgressbaner i Norge, både på topp- og breddenivå. Dette innebærer at det disponeres over 1700 kunstgressbaner over hele landet.

Fotball på kunstgress krever spesielle fotballsko for å sikre godt grep og støtte på overflaten. Når du velger fotballsko til kunstgress, er det viktig å se etter sko med harde og faste studs som gir godt feste.

For at opplevelsen av å spille på kunstgress skal bli så optimal som mulig bør man også investere i fotballsko til kunstgress.

Relevante begreper før du kjøper fotballsko til kunstgress

AG = Artificial ground (kunstgress)
FG = Firm ground (naturgress)
MG = Multi-ground (kunstgress og naturgress)
TF = Turf (grus/hardt kunstgress)
HG = Hard ground (hardt underlag for natur- og kunstgress)

Sørg for å velge riktig størrelse for å unngå skader og forbedre ytelsen din på banen.

Fotballsko til kunstgress 2024


Nike Air Zoom

Kylian Mbappé

Nike Air Zoom er ideell for kunstgress med sin 3/4-lengdes Zoom Air-enhet som gir utmerket grep og responsivitet på kunstgressbaner.


fotballsko kunstgress

Nike Mercurial Vapor

Brukt av Cristiano Ronaldo

Det er ikke uten grunn til at Mercurial er et av de mest anerkjente fotballsko-modellene i markedet.

Med revolusjonerende teknologi er denne skoen skapt til å ha passform som sikrer deg komfort og samtidig et godt grep til ball og underlag. Denne skoen vil garantert gjør deg til en enda mer habil fotballspiller.


kunstgressko

Adidas X Speedportal

Salahs foretrukne

Speedflow-modellen er kjent for sin komfort. TPU-yttersåle som bidrar til å gi deg mer fart på faste underlag. MG-knotter som er perfekt for deg som har mulighet til å spille på både gress og kunstgress.


Fotballsko kunstgress

Puma Ultra

Toppmodell fra Puma

Designet for fart og akselerasjon. Overdel av revolusjonerende PUMAs MATRYXEVO-vevd som bidrar til å sikre en både tett og fleksibel passform. En sko som blir med venn med hvordan du ønsker å spille.


fotballsko kunstgress

PUMA Future

Grealish sin favoritt

Ypperste klasse av komfort. Kan benyttes på både natur- og kunstgress og vil være et godt alternativ om du har mulighet til å spille på begge disse underlagene. Gode sko for deg som liker å ha mye ball.

Fremdeles usikker på hvilke fotballsko du vil kjøpe til kunstgress?

Bla gjennom hele utvalget til Unisport, Torshov eller Adidas for et stort sortiment av fotballsko til kunstgress.

Delinger: